Første nasjonale sponsoravtale er på plass!

Ski-VM 2011 signerer avtale med Flytoget og OSL_1000x667_cropped_877x442
Nic Nilsen (OSL), Linda Bernander Silseth (Flytoget) og Åsne Havnelid under avtalesigneringen
Oslo Lufthavn og Flytoget har kjøpt den første av Ski-VM 2011s åtte offisielle hovedsponsorpakker. - Dette er et svært positiv samarbeid som tydeliggjør vår vertskapsrolle. Alle som ankommer Oslo Lufthavn og Flytoget blir møtt med informasjon om Ski-VM, sier Åsne Havnelid, adm. direktør i Ski-VM 2011.

Verdien på avtalen mellom Oslo Lufthavn, Flytoget og Ski-VM 2011 er på over 250 000 EURO, og inkluderer dekorering og eksponering av verdensmesterskapet på Norges hovedflyplass og i flytogene. I tillegg går Oslo Lufthavn og Flytoget inn som samarbeidspartnere for Prøve-VM i 2010.

- Ski-VM i 2011 er en stor, nasjonal og positiv begivenhet. Her ønsker vi å bidra i form av å ha en vertskapsrolle, samtidig som vi får vist frem våre bedrifter. Oslo Lufthavn og Flytoget vil være inngangsporten for mange av VMs gjester, sier adm. direktør Linda Bernander Silseth i Flytoget.
- Vi ønsker samtidig å begeistre våre medarbeidere og kunder gjennom deltakelse på skifesten i Holmenkollen og Midtstuen, istemmer Nic Nilsen, adm. direktør i Oslo Lufthavn.
 
Stor sponsorinteresse
Ski-VM 2011 merker ikke noe til den såkalte ”sponsortørken”. Rettighetene i forbindelse med sponsoratene til VM i 2011 ble avklart i begynnelsen av august, og den første sponsoravtalen er alt signert.
- Vi merker stor interesse fra norsk næringsliv. Når det gjelder sponsorer til prøve-VM, har vi alt gjort avtale med DNBNor, Maxbo, Leca, Flytoget og Oslo Lufthavn, sier Havnelid.