Frivillig

Bli frivillig! Ny søknadsrunde høsten 2010

Til høsten starter en ny søknadsrunde. Da vil søknadsdelen i frivilligportalen bli åpnet (nå ligger det kun masse informasjon her). 
De frivillige fra prøve-VM blir med videre til VM, men vi har behov for flere til VM. Søk davel!
 

– Vi fikk inn hele 1600 søknader før prøve-VM, hvorav 1200 av disse sto på for oss under prøve-VM . Vi setter utrolig stor pris på at så mange ønsker å bidra som frivillig funksjonær, sier Mari R. Nygaard, HR-sjef i Ski-VM 2011.

Trenger flere til 2011

Til ski-VM i 2011 trenger vi ytterligere 1000 funksjonærer. Har du lyst til å søke, så følg med på oslo.no. Søknads- og rekrutteringsprosessen for VM i 2011 starter høsten 2010. Alle nye søkere må gjennom en elektronisk søkeprosess.
Ønsker du å bli løpende orientert om rekrutteringspriosessen per e-post, kan du registrere deg her

Sett av 14 dager

VM på ski i Holmenkollen gjennomføres fra 24. februar til og med 6. mars 2011. Vi ber alle som er interessert i å søke - for å bli med på VM-laget - om å sette av ca. 14 dager i månedsskiftet februar/mars. Basert blant annet på rennprogram, vil vaktlister bli satt opp, men alle må ta høyde for at de er tilgjengelige i en 14 dagersperiode.

For å kunne gjennomføre tidenes beste VM i Holmenkollen, samt skape begeistring i verdens vinterhovedstad, er vi helt avhengige av innsats fra 2000 frivillige funksjonærer.

 
Bli med på folkefesten! Vi trenger deg.