Holmenkollen kledd i CRAFT

Craft_stor_logo
New Wave Norway AS – morselskapet til CRAFT – har signert en avtale som gjør CRAFT til den offisielle bekledningsleverandøren til VM på ski i Oslo 2011. Organisasjonen, i tillegg til ca. 2500 frivillige, vil alle gå kledd i CRAFT i den splitter nye Holmenkollen skiarena.

 


New Wave Norway AS, morselskapet til CRAFT, har nå signert en samarbeidsavtale som gir CRAFT status som 1 av 8 Internasjonale hovedsponsorer. CRAFT vil bekle VM-organisasjonen med komplette bekledningspakker både til VM i 2011 og FIS World Cup Nordic (prøve-VM) i mars 2010,

Ved å sponse VM i Oslo, vektlegger CRAFT statusen som en av de ledende varemerker innen nordisk vinteridretter og funksjonell bekledning. CRAFT er også sponsor for Det svenske ski landslaget. I tillegg har CRAFT vært en svært synlig sponsor av det internasjonale skiforbundets ”FIS Tour de Ski” siden starten vinteren 2006 og har nylig signert avtale for tre nye år.
- VM på ski i Oslo vil bli en stor begivenhet på en unik arena og er allerede etterlengtet blant det norske folk. Vi er stolte av å få være med sammen med CRAFT, sier Morten Halvorsen, daglig leder i New Wave Norway.

For mer om CRAFT, se www.craft.no