Ski Team

Lasse Ottesen til Ski-VM 2011

2009-08-14
Lasse Ottesen, tidligere landslagshopper, er ansatt som assisterende sportssjef i Ski-VM 2011. Sammen med sportssjef Espen Bjervig skal han tilrettelegge for optimale sportslige forhold, bistå rennlederne og yte service overfor ski-teamene.

Ottesen kjenner godt til utøvernes og trenernes krav og behov. Han har en lang hoppkarriere bak seg og tok blant annet OL-sølv i 1994 i normalbakke, satte verdensrekorden i Planicia i 1997 (212 m) og oppnådde åtte pallplasseringer i verdenscupen.
Etter at han la opp, var han sjef for det amerikanske kombinertlaget i tre år. Det siste året har Ottesen vært assistenttrener for det norske hopplandslaget.

Et erfarent sportsteam
- Med Lasse på laget får vi styrket vår kompetanse innen sport, og da spesielt innen hopp og kombinert. Jeg tror vi står godt rustet til å gjennomføre et eksepsjonelt bra og smidig VM-arrangement hvor utøverne skal føle at alt er lagt til rette for dem, sier Bjervig, sportssjef i Ski-VM 2011.
Ottesen vil jobbe tett med Bjervig og de tre rennlederne i Ski-VM 2011.Arne Olaf Sween er rennleder for kombinert, Bente Skari for langrenn og Torgeir Nordby for hopp.
 
- Utrolig spennende
Ottesen gleder seg til å bli del av teamet i Ski-VM 2011.
- Det å få lov til å være med å påvirke og styre et ski-VM på hjemmebane, ser jeg på som utrolig spennende og utfordrende. Jeg føler meg privilegert som får denne muligheten. Det blir nok veldig mange år til neste ski-VM i Oslo, sier Ottesen.