Samarbeidsavtale med stor bilforhandler

2010-03-02
Birger N
Salgsdirektør Eva Henriette Næss hos Birger N. Haug og transport- og logistikksjef Bjørn Morten Vold i Ski-VM 2011 (foto: Christian Ruscetta. Ski-VM 2011)
Ski-VM 2011 har inngått en samarbeidsavtale med bilforhandler Birger N. Haug AS, som gjelder leveranse av 33 Nissan-biler til World Cup (prøve-VM) 12.-14.mars.

Avtalen innebærer at Ski-VM 2011 disponerer bilene til ulike arrangementsmessige formål, som frakt av utøvere, utstyr og funksjonærer. Bilene vil være dekorert med offisiell World Cup-design, og således være godt synlige i trafikkbildet. Etter at Ski-VM 2011 er ferdige med bilene, noen dager etter World Cup-helgen, vil bilene bli solgt ute i markedet gjennom en egen kampanje. 

Mangeårig samarbeid med skimiljøet
For Ski-VM 2011 er det viktig å ha konkrete samarbeidsavtaler med denne type leverandører. I følge transport- og logistikksjef Bjørn Morten Vold er dette med på å sikre en profesjonell gjennomføring med best mulig kvalitet.

- Dette er biler som er godt tilpasset vårt behov både før, under og etter prøve-VM. Vi er veldig glade for at Birger N. Haug bidrar med denne kapasiteten. Nå gleder sjåførene seg til å gjøre jobben, slik at utøvere og teamene skal få en flott opplevelse her i Holmenkollen, sier Vold.

Birger N. Haug har hatt et tett samarbeid med skimiljøet, og spesielt Skiforeningen, gjennom flere år. De er godt fornøyd med avtalen.

- Avtalen med Ski-VM 2011 gir oss en fin mulighet til å markedsføre produktene våre hos en interessant målgruppe for Nissan. Vi er overbevist om at denne type samarbeid vil være positivt for begge parter, og ser frem til å tilby markedet attraktive Nissan World Cup Edition-biler, sier Eva Henriette Næss, salgsdirektør i Birger N. Haug.

 Nissan World Cup Edition-bil