NettbussA
2010-01-25

Ski-VM inngår transportavtale med Nettbuss

Buss-selskapet Nettbuss AS har inngått en intensjonsavtale med Ski-VM 2011 AS, om levering av transporttjenester under prøve-VM i 2010 og VM i 2011.

Statoil_ingress
2009-12-18

Tre ledende, norske bedrifter med på VM-laget!

Statoil blir generalsponsor for Ski-VM 2011, mens Aker Solutions og DnB NOR blir to av åtte hovedsponsorer. - Vi er glade og stolte over at tre av Norges mest toneangivende bedrifter har signert sentrale avtaler med oss, sier VM-sjef Åsne Havnelid.

Craft logo

Holmenkollen kledd i CRAFT

New Wave Norway AS – morselskapet til CRAFT – har signert en avtale som gjør CRAFT til den offisielle bekledningsleverandøren til VM på ski i Oslo 2011. Organisasjonen, i tillegg til ca. 2500 frivillige, vil alle gå kledd i CRAFT i den splitter nye Holmenkollen skiarena.

osl_flytoget

Første nasjonale sponsoravtale er på plass!

Oslo Lufthavn og Flytoget har kjøpt den første av Ski-VM 2011s åtte offisielle hovedsponsorpakker. - Dette er et svært positiv samarbeid som tydeliggjør vår vertskapsrolle. Alle som ankommer Oslo Lufthavn og Flytoget blir møtt med informasjon om Ski-VM, sier Åsne Havnelid, adm. direktør i Ski-VM 2011.

Choice-logo

Ski-VM 2011 har sjekket inn på Choice Hotels

Ski-VM 2011 har valgt Choice Hotels Scandinavia som sponsor og samarbeidspartner på hotellsiden. - Dette er et svært viktig og spennende samarbeid for oss, sier Åsne Havnelid.