Ski-VM inngår transportavtale med Nettbuss

2010-01-25
Nettbuss
Adm.direktør Kai Kristoffersen ( midten) og markedsdirektør Ståle Nistov (til venstre) i Nettbuss AS har inngått intensjonsavtale med Ski-VM 2011 AS, her representert ved transport- og logistikksjef Bjørn Morten Vold (foto: Christian Ruscetta, Ski-VM 2011)
Buss-selskapet Nettbuss AS har inngått en intensjonsavtale med Ski-VM 2011 AS, om levering av transporttjenester under prøve-VM i 2010 og VM i 2011.

Avtalen innebærer i all hovedsak akkreditert transport under de to nevnte mesterskapene (prøve-VM 12.-14.mars, VM 24 .februar-6.mars), samt under Continental Cup 4.-7. mars 2010. Nettbuss får dermed ansvaret for å frakte sponsorer, utøvere og andre gjester fram og tilbake mellom ulike hoteller i Oslo og Holmenkollen. Nettbuss blir en offisiell VM-leverandør, og selskapets busser vil etter hvert synliggjøre dette med bruk av VM-dekor.

Transport- og logistikksjef Bjørn Morten Vold i Ski-VM 2011 er godt fornøyd med intensjonsavtalen.

- Vi har fått en robust og serviceinnstilt partner med oss på VM-laget . Nettbuss har lang erfaring fra idrettsarrangement, og deltar med kompetansepersoner direkte inn i vår organisasjon som del av avtalen. De har også verdier som passer meget godt inn i vår organisasjon. Jeg er trygg på at vi skal tilrettelegge for transport som våre akkrediterte gjester skal være meget godt fornøyd med, sier Vold.

Markedsdirektør Ståle Nistov i Nettbuss AS uttaler at han er  fornøyd med å få Ski-VM som samarbeidspartner.

- Jeg er stolt over at Nettbuss får bidra til en fantastisk folkefest, og vi gleder oss til å frakte både utøvere, sponsorer og presse, sier han.