Radisson Blu Scandinavia Hotel

Holbergs gate 30
0166 Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotel har en unik beliggenhet i hjertet av Oslo, med kort vei til de fleste turistattraksjoner og forretningsdistriktet. Hotellet ligger like ved Slottet, og med gangavstand til Aker Brygge, Rådhuset, Karl Johans gate og Vigelandsparken. Hotellet tilbyr spektakulær utsikt over byen og fjorden. Hotellet er et fullservice hotell med tjenester som concierge, roomservice, flere barer og restauranter og egen garasje. 

Avstand til Holmenkollen nasjonalanlegg

Med Nationalteateret Stasjon kun 3 min unna er det enkel adkomst til Holmenkollen og andre tilknyttede arenaer.

Rom-fasiliteter

Hotellet har 488 rom og suiter fordelt på 22 etasjer, og byr på en rekke ulike interiørdesign Alle rom har badekar, TV, minibar, hårtørker, safe og buksepresse. De renoverte Ocean Style rommene har et friskt nordisk design som er inspirert av himmelen, havet og fjordene. Gratis trådløs Internett-adgang er tilgjengelig over hele hotellet. De fleste rommene tilbyr direkte utsikt til Oslofjorden eller Holmenkollen. De fleste rom tilbyr klimaanlegg med individuelle kontroller.

Restaurant og bar

Brasseriet er stedet for den velkjente Radisson Blu Super Breakfast Buffet hver morgen, og gir deg en god start på dagen. Gruppelunsjer serveres også i denne restauranten.
ENZO Bar og Restaurant er inspirert av Middelhavet og tilbyr intime lunsjer og middager med fokus på kvalitet. Kokkene kombinerer norske ingredienser med en middelhavsvri for å skape en minnerik opplevelse. Baren serverer drikkevarer og sandwicher hele dagen.

21. etasje med spektakulær 180º utsikt over byen og fjorden serverer Summit bar noen av byens beste cocktails og drinker. I baren, kjent for sin slående design, kan man utfordre bartenderne med en spesiell cocktail eller bestille din favorittklassiker.
 

Fitness/swimmingpool

I underetasjen finner du Lagoon med godt utstyrt treningsrom, svømmebasseng og badstuer. Som gjest på hotellet har du gratis tilgang til området. Solarium er tilgjengelig mot betaling.

Konferanser

Hotellet er et av de største møte-, arrangements-, konferanse- og bankettarrangørene i Oslo og tilbyr totalt 18 fleksible og velutstyrte rom i ulike størrelser. Uansett om arrangementet er et møte for to eller en mottakelse for 1200 er du garantert god service og individuelle løsninger.

Besøk hotellets nettsted