Scandic Edderkoppen

St Olavs plass 1
0165 Oslo

 

Scandic Edderkoppen er et fire stjerners hotell som ligger i et rolig område midt i Oslo. Du finner alt hva byen har å tilby på gangavstand.

Hotellet er en unik kombinasjon av et moderne og effektivt business-hotell, og et temahotell som gjør oppholdet ditt til en opplevelse. Hotellet har en stor teaterhall, noe som gjør Scandic Edderkoppen til et av få hotell i Oslo som kan ta opptil 600 mennesker på konferanser og show.

Avstand til Holmenkollen nasjonalanlegg

Scandic Edderkoppen er lokalisert 8,6 km fra arenaen. Den enkleste veien til arenaen er T-bane fra Nationaltheatret (5 minutters gangavstand fra hotellet). Velg linje 1 Frognerseteren.

Rom-fasiliteter

Scandic Edderkoppen har 241 rom, alle lekkert innredet  i klassisk nordisk stil med lyse farger. Alle rom er komfortable og miljøvennlige, med egne baderom og tregulv. Flatskjerm TV, minibar, hårtørrer og trådløst nettverk uten ekstra kostnader.  Alle rom er røykfrie. 

Restaurant og bar

Hotellet har lobbybar og restaurant med a la carte meny. Restauranten er åpen mandag til lørdag fra kl.17.00 - 22.00.

Fitness, basseng, sauna

Hotellets fitnessavdeling kan tilby det nyeste og mest moderne treningsutstyret. Sauna og steambad er også tilgjengelig uten ekstra kostnader.

Møterom/konferanse 

Scandic Edderkoppen kan tilby konferansefasiliteter med alt av standard teknis utstyr. Hotellet kan arrangere konferanser og møter for 2 til 600 personer.

Andre fasiliteter

Parkering i hotellets egen garasje.

Lobbyshop åpen 24t

Gratis internett

Besøk Scandic Edderkoppens nettsider