Thon Hotel Munch

Munchs gate 5
0165 Oslo

Thon Hotel Munch har 180 rom, og ligger sentralt midt i Oslo sentrum, ikke langt fra Oslo Tinghus og Karl Johans gate. I umiddelbar nærhet har du alt du trenger: shopping, restauranter, kino, teater og offentlig transport. Til tross for nærheten til attraksjoner og fornøyelser, befinner hotellet seg i et stille område. Hotellet er et rom/frokost hotel med god atmosfære og et engasjerende personale som er behjelpelige 24 timer i døgnet. Hotellet er et Thon Budget-hotell, og tilbyr en sunn og variert frokostbuffet med frukt, et utvalg brød, økologiske produkter, samt kald og varm mat. Det er ingen restaurant på hotellet, men du kan kjøpe øl, vin og snacks i resepsjonen. Attraksjoner i umiddelbar nærhet: Slottet, Aker Brygge, Akershus festning, Nasjonalteateret.

Avstand til arena
Ca 9,8 km fra Holmenllen arena,
Nærmerte T-bane stasjon: Nasjonalteateret. Kort vei til trikk og buss.

Romfasiliteter
Thon Hotel Munch har 180 rom. Thon Hotel Munch er et Budget hotell, og har derfor ikke Pay-TV eller minibar på rommene. Mange av rommene er nyoppussende. Hotellet har kun Standard rom med twin, queen eller enkeltsenger.

Servering
Hotellet serverer en frokostbuffet med et godt utvalg av kalde og varme retter, frisk frukt, og et utvalg økologiske retter. Det er ingen restaurant på hotellet. Mange gode restauranter og barer finner man kort vei fra hotellet.

Hotellfasiliteter
Hotellet har ingen egen parkering, Parkeringshus i nærheten.
Hotellet har w-land tilgang på alle rom
Siden hotellet ligger under konseptet Budget, har de ingen Pay-TV eller Minibar på rommene. De vanlige norske kanalene er tilgjengelig.
Kiosk/butikk finner du rett utenfor hotellet
 


Visit the website of the hotel