Thon Hotel Spectrum

Brugata 7
0186 Oslo

Thon Hotel Spectrum har 151 rom og ligger sentralt til ved Bussterminalen, Oslo Sentralstasjon og Flytogterminalen. Oslo Spektrum, Oslo City, Gunerius Shopping, Karl Johans gate og mange gode restauranter er også rett utenfor døren. Thon Hotel Spectrum er et Thon Budget-hotell. Det vil si at at hotelet serverer en frokostbuffet med et godt utvalg av kalde og varme retter, frisk frukt, og et utvalg økologiske retter. Det er ingen restaurant på hotellet, men du kan kjøpe øl, vin og snacks i resepsjonen. Attraksjoner i umiddelbar nærhet: Munch Museet, Den Norske Opera.

Avstand til arena

Ca 10,8 km fra Holmenkollen arena. Kort avstand til Jernbanetorget T-bane stasjon, trikk og bussterminalen.

Romfasiliteter

Thon Hotel Spectrum har 151 rom. Thon Hotel Spectrum er et Budget hotell, og har derfor ikke Pay-TV eller minibar på rommene. Mange av rommene er nyoppussende. Hotellet har kun Standard rom med twin, queen eller enkeltsenger.

Servering

Hotellet serverer en frokostbuffet med et godt utvalg av kalde og varme retter, frisk frukt, og et utvalg økologiske retter. Det er ingen restaurant på hotellet. Mange gode restauranter og barer finner man rett utenfor døren.

Hotellfasiliteter

Hotellet har ingen egen parkering, Parkeringshus i nærheten.
Hotellet har w-land tilgang på alle rom
Siden hotellet ligger under konseptet Budget, har de ingen Pay-TV eller Minibar på rommene. De vanlige norske kanalene er tilgjengelig.
Kiosk/butikk finner du rett uten for hotellet

Besøk hotellets nettsted